Rijnmond: Advocaat en Feyenoord willen seizoen samen afmaken

Rijnmond: Advocaat en Feyenoord willen seizoen samen afmaken

Dick Advocaat en Feyenoord hebben de intentie om samen het seizoen af te maken. Dat meldt RTV Rijnmond maandagmiddag. De trainer was maandag op de club om over de situatie te praten, waarna de insteek nog altijd hetzelfde was: samen proberen Feyenoord aan Europees voetbal te helpen.

Zondagavond had Advocaat al even contact met technisch directeur Frank Arnesen en de technische staf en de dag erop kwamen hij en zijn assistenten opnieuw bij elkaar. De spelersgroep verschijnt pas dinsdag weer op de club, maar de verwachting is niet dat de spelers voor een vertrek van de trainer zullen pleiten.

Direct na de blamage tegen ADO hintte Advocaat nog op een vroegtijdig vertrek. "Als ik het elftal niet beter kan krijgen en ze niet meer in mij geloven, dan maak ik de keuze die het beste is voor Feyenoord", zei hij tegenover ESPN. Een gesprek met de spelersgroep zou duidelijkheid moeten geven, maar dat gesprek heeft (nog) niet plaatsgevonden.

[readmore=57508]

Lees meer over
Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties