Rijnmond: Advocaat en Feyenoord willen seizoen samen afmaken

maandag 3 mei 2021 14:12 63.815 keer bekeken 336 reacties Pro Shots

Dick Advocaat en Feyenoord hebben de intentie om samen het seizoen af te maken. Dat meldt RTV Rijnmond maandagmiddag. De trainer was maandag op de club om over de situatie te praten, waarna de insteek nog altijd hetzelfde was: samen proberen Feyenoord aan Europees voetbal te helpen. 

Zondagavond had Advocaat al even contact met technisch directeur Frank Arnesen en de technische staf en de dag erop kwamen hij en zijn assistenten opnieuw bij elkaar. De spelersgroep verschijnt pas dinsdag weer op de club, maar de verwachting is niet dat de spelers voor een vertrek van de trainer zullen pleiten. 

Direct na de blamage tegen ADO hintte Advocaat nog op een vroegtijdig vertrek. "Als ik het elftal niet beter kan krijgen en ze niet meer in mij geloven, dan maak ik de keuze die het beste is voor Feyenoord", zei hij tegenover ESPN. Een gesprek met de spelersgroep zou duidelijkheid moeten geven, maar dat gesprek heeft (nog) niet plaatsgevonden.

Gerelateerd nieuws
336 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 141 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75509 leden - Op dit moment zijn 995 mensen actief, waarvan 316 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved