Gouka: ''In de Kuip zijn ze tot elkaar veroordeeld''

Gouka: ''In de Kuip zijn ze tot elkaar veroordeeld''

Trainer Dick Advocaat liet vandaag na het duel in Den Haag tijdens verschillende interviews doorschemeren dat hij misschien wel eens vroegtijdig de handdoek in de ring gaat gooien bij Feyenoord. De vierde plek lijkt nu zo goed als onmogelijk en daardoor lijkt Feyenoord veroordeeld tot de play-offs.

Mikos Gouka verwacht niet dat Advocaat morgen bekendmaakt dat hij opstapt. ''Om het maar gelijk weg te nemen. Dick Advocaat stapt zélf dus niet op bij Feyenoord’’, begint de Feyenoord-watcher op de site van het Algemeen Dagblad. ''En de directie van Feyenoord heeft geen plannen om per direct te breken met de 73-jarige trainer. Ook niet na de wanprestatie van Feyenoord in het Cars Jeans Stadion, waar de hekkensluiter voor het eerst sinds 469 dagen weer eens een thuiswedstrijd won.''

''De technische staf sprak na terugkeer in Rotterdam uitgebreid met elkaar over het restant van het seizoen en de conclusie was dat niemand voortijdig de deur in de Kuip achter zich wil dichttrekken'', gaat Gouka verder. ''Betekent dat dan dat Advocaat het seizoen afmaakt? De trainer wekte na de 3-2 nederlaag tegen ADO toch op zijn minst de indruk dat hij zich op zijn positie zou gaan beraden? Alleen als de spelersgroep deze week laat blijken geen enkel vertrouwen meer te hebben in de samenwerking, zou er iets kunnen gebeuren bij Feyenoord. In de Kuip zijn ze tot elkaar veroordeeld. Directie, spelers en trainers.''

''De teleurgestelde aanhang van Feyenoord zal met angst aftellen naar zondag als Ajax op bezoek komt. De vierde plek is nu wel uit zicht, maar Feyenoord moet ergens weer het gevoel terug zien te vinden dat het wel degelijk kans maakt om de play-offs te kunnen winnen. Wie de ploeg in Den Haag zag spelen, zal daar geen geld op zetten. Nog geen euro'', sluit Gouka af.

Lees meer over
De Kuip ajax ADO Den haag Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties