Perez: ''Waanzinnig veel geld voor matige kwaliteit''

zondag 2 mei 2021 21:05 67.585 keer bekeken 104 reacties Pro Shots

Feyenoord speelde vandaag wellicht zijn slechtste wedstrijd van het seizoen, wat op zich al een prestatie is gezien de vele slechte wedstrijden die al gespeeld zijn, en nu rijst de vraag of Dick Advocaat de handdoek niet zou moeten werpen. Analist Kenneth Perez verwacht in ieder geval doortastendheid. "De club moet toch de beslissing nemen van 'zien wij er nog heil in dat Dick Advocaat met deze spelers de play-offs kan winnen om naar de Conference League te gaan, zodat we in ieder geval Europa nog ingaan?'"

"Is Advocaat op dit moment de juiste man of is hij een geslagen hond en wil hij niet meer en willen de spelers ook niet meer?", aldus Perez voor de camera van ESPN, die zelf overigens wel verder zou gaan met Advocaat in deze fase van de competitie. "Ja, dat denk ik wel, maar dan moet hij wel heel snel de oude Dick worden, dat hij echt harde maatregelen neemt, niet een oogje dichtknijpt van 'nou, laat maar gaan'. Nee, er echt uitgaan als de trainer zoals hij begonnen is, waar hij echt successen mee gehad heeft. Gewoon hard zijn. Dan moet hij morgen niets vragen, maar gewoon zeggen 'we gaan op deze manier verder!'"

De fout ligt volgens de analist ook deels bij de technisch directeur. "Ik heb een zwak voor Frank Arnesen, maar wat hij tot nu toe binnengehaald heeft voor een club die geen geld heeft: dan hebben ze dus negen miljoen voor Teixeira, Diemers, Bozenik en die Antonucci, die uitgeleend is aan Volendam, betaald. Voor een club die geen geld heeft vind ik dat waanzinnig veel geld voor matige kwaliteit."

Gerelateerd nieuws
104 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75508 leden - Op dit moment zijn 1105 mensen actief, waarvan 364 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved