Advocaat: ''Wij horen op de vierde of vijfde plaats''

Advocaat: ''Wij horen op de vierde of vijfde plaats''

Dick Advocaat herhaalde op de persconferentie nog maar eens dat deze week zal moeten blijken of hij het seizoen als trainer van Feyenoord afmaakt. Tegen hekkensluiter ADO verloor zijn ploeg met 3-2, waardoor plek vier een vrijwel onmogelijk opgave wordt. De vraag die al vaker gesteld is, is of er meer uit het elftal te halen valt.

Advocaat kreeg deze vraag ook en vindt zelf van niet. "Ik heb ook de wedstrijd tegen Vitesse teruggezien", begon hij. "Ajax staat ook tot de 92e minuut 1-1 (in de bekerfinale, red.). Wij speelden 0-0 en wat wij doen is dan niet goed. Jullie willen me het hele seizoen al vertellen dat het wel zo is, maar wij zijn niet zo goed als Ajax. Wij vechten om de vierde, vijfde plaats en daar horen we. Dan zal ik het maar een keer keihard zeggen."

Ook plek vier lijkt echter een verloren zaak voor Feyenoord. De opgelopen achterstand bedraagt inmiddels vijf punten en met nog drie wedstrijden te spelen, waaronder de wedstrijd tegen koploper Ajax, wordt het heel lastig om deze goed te maken. Een vijfde plek betekent dat Feyenoord play-offs moet spelen om bij winst daarvan in de voorronde van de Conference League in te stromen.

[readmore=57485]

Lees meer over
Vitesse ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties