Advocaat: ''Wij horen op de vierde of vijfde plaats''

zondag 2 mei 2021 15:53 99.180 keer bekeken 802 reacties Pro Shots

Dick Advocaat herhaalde op de persconferentie nog maar eens dat deze week zal moeten blijken of hij het seizoen als trainer van Feyenoord afmaakt. Tegen hekkensluiter ADO verloor zijn ploeg met 3-2, waardoor plek vier een vrijwel onmogelijk opgave wordt. De vraag die al vaker gesteld is, is of er meer uit het elftal te halen valt.

Advocaat kreeg deze vraag ook en vindt zelf van niet. "Ik heb ook de wedstrijd tegen Vitesse teruggezien", begon hij. "Ajax staat ook tot de 92e minuut 1-1 (in de bekerfinale, red.). Wij speelden 0-0 en wat wij doen is dan niet goed. Jullie willen me het hele seizoen al vertellen dat het wel zo is, maar wij zijn niet zo goed als Ajax. Wij vechten om de vierde, vijfde plaats en daar horen we. Dan zal ik het maar een keer keihard zeggen."

Ook plek vier lijkt echter een verloren zaak voor Feyenoord. De opgelopen achterstand bedraagt inmiddels vijf punten en met nog drie wedstrijden te spelen, waaronder de wedstrijd tegen koploper Ajax, wordt het heel lastig om deze goed te maken. Een vijfde plek betekent dat Feyenoord play-offs moet spelen om bij winst daarvan in de voorronde van de Conference League in te stromen. 

Gerelateerd nieuws
802 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 293 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75509 leden - Op dit moment zijn 1069 mensen actief, waarvan 319 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved