Veiling voor Fred Zwang levert meer dan 50.000 euro op

zaterdag 1 mei 2021 19:41 39.050 keer bekeken 83 reacties Pro Shots

Coen Scheurwater is initiatiefnemer van een veiling die ten bate van de ongeneselijk zieke oud-Feyenoord-verzorger Fred Zwang gehouden werd. Hij haalde namens de Zwijndrechtse voetbalvereniging VVGZ 53.800 euro op. Het bedrag gaat naar het hersentumorcentrum Erasmus MC, Support Casper en Roparunteam Albert Schweitzer ziekenhuis. Scheurwater is zeer tevreden over de opbrengst: "Ongekend. Dit had ik vooraf niet gedacht."

"Ik ben heel blij en trots. We weten waar we het voor gedaan hebben. We waren heel goed voorbereid, het liep op rolletjes vandaag. Er werd echt goed geboden. En de loterij (waarmee mensen onder meer Feyenoord-shirts en een vip-arrangement in De Kuip voor het komende seizoen konden winnen) is ook nog heel hard gegaan. We hebben vandaag nog ruim tweehonderd loten verkocht dus dat kwam op 906 in totaal", aldus Scheurwater op Rijnmond.nl. 

Onder andere het shirt van Vilhena, met zijn naam in het Russisch, en een gescheurd shirt van Bruno Martins Indi uit zijn tijd bij Stoke City werden geveild. Fred Zwang hoorde alles tevreden aan. Scheurwater: "Zijn broer was er de hele middag bij, hij vertelde dat Fred het fantastisch vond. Dat zorgde wel voor een blij en emotioneel moment. Ik begreep ook dat zijn gezin en naaste familie de hele middag hebben zitten kijken, dat geeft wel een goed gevoel." Vanwege het succes volgt er in juni waarschijnlijk een tweede veiling omdat er nog steeds shirts gedoneerd worden.

Gerelateerd nieuws
83 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75509 leden - Op dit moment zijn 1026 mensen actief, waarvan 318 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved