Toornstra: ''Ben ADO nog altijd dankbaar''

Toornstra: ''Ben ADO nog altijd dankbaar''

Aanstaande zondag gaat Jens Toornstra terug naar het stadion waar zijn profcarrière voor hem begon. De Rotterdammers nemen het dan op tegen hekkensluiter ADO. Toornstra kijkt uit naar de ontmoeting met zijn oude club.

Ondanks dat Toornstra al een tijdje niet meer bij de Hagenaren speelt, volgt hij de club nog op de voet. ''Mijn interesse in ADO Den Haag is nog altijd bovengemiddeld'', begint Toornstra op de clubsite van ADO. ''Ik kijk bijvoorbeeld nog altijd op teletekst of Livescore naar de tussenstanden van de club. Dat komt omdat ik er een fijne tijd heb gehad en omdat mijn voetbalcarrière daar begonnen is.''

Feyenoord heeft het al jarenlang lastig in Den Haag. Van de laatste vijf uitwedstrijden in de competitie tegen ADO won Feyenoord er slechts twee. ''Iedere club heeft wel één of meerdere tegenstanders waar ze het altijd lastig tegen hebben en voor Feyenoord is dat ADO Den Haag'', gaat Toornstra verder. ''Het is moeilijk uit te leggen waarom dit zo is, misschien wel omdat ADO een stapje harder loopt tegen Feyenoord. Ik kan me in ieder geval niet heugen dat we in Den Haag een keer makkelijk hebben gewonnen met Feyenoord.''

''Ik vind het nog altijd leuk om tegen ADO te spelen. Dat komt ook omdat ik het gevoel heb dat ik nog steeds erg gewaardeerd wordt door de supporters. Ik kijk met veel plezier terug op mijn jaren in Den Haag en ben de club enorm dankbaar dat ik op relatief late leeftijd mijn kans heb gekregen om nog profvoetballer te worden'', aldus de middenvelder.

Lees meer over
Jens Toornstra ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties