''Ik denk dat ze dit jaar veel realistischer hebben gepresteerd''

''Ik denk dat ze dit jaar veel realistischer hebben gepresteerd''

Dat Feyenoord al enorm bezig is met volgend seizoen werd nog duidelijker bij FC Rijnmond. Daar wordt gemeld dat Cor Pot en Dick Advocaat bij Arne Slot op de koffie zijn geweest om hun ervaringen te delen over de Rotterdammers om zo de nieuwe trainer voor te bereiden op wat hem te wachten staat. Daarnaast heeft tafelgast Wiljan Vloet nog wel hoop dat Feyenoord zich rechtstreeks voor Europees voetbal gaat plaatsen. "Ik heb wel het idee dat het nog niet helemaal uitgeknepen is."

"Natuurlijk zitten er wat moeilijke wedstrijdjes tussen, maar die hebben die andere partijen ook", aldus Vloet. Over de wedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande zondag maakt Vloet zich geen zorgen. "Ik heb ADO de afgelopen weken gezien en als je het dan hebt over een ploeg waar echt de geest uit de fles is, dan is het ADO. Ik heb ADO tegen Fortuna gezien afgelopen week en met name de tweede helft sloeg helemaal nergens meer op. Dan kun je zeggen 'kunnen ze niet beter?', maar de geest was helemaal uit de fles." (Waarmee Vloet bedoelt dat de Hagenezen alle zelfvertrouwen zijn verloren - red.).

Trainer Dick Advocaat ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur, maar onder anderen Vloet vindt dat niet terecht. "Ik vind het heel goed dat hij vol blijft houden dat er iets te halen valt en dat het helemaal niet zo slecht is. Iedereen was vol vertrouwen over Feyenoord dit jaar omdat ze een vervolg wilden geven aan afgelopen jaar. Ik denk dat ze het afgelopen jaar een fantastische eindsprint hebben laten zien onder Advocaat en ik denk dat ze dit jaar veel realistischer hebben gepresteerd. Andere mensen hebben ook aangegeven dat Feyenoord helemaal niet zo gemakkelijk bij de eerste drie zou gaan spelen."

Lees meer over
ADO Den haag Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties