De Mooij neemt afscheid: ''Mijn tweede droom waarmaken''

De Mooij neemt afscheid: ''Mijn tweede droom waarmaken''

Splinter de Mooij en Feyenoord gaan niet met elkaar verder. De middenvelder heeft vandaag aangegeven bij de Rotterdamse club afscheid te nemen van het profvoetbal om zich volledig te gaan richten op zijn studie geneeskunde, die aankomende zomer van start gaat. De Mooij dankt via zijn sociale media Feyenoord en zijn medespelers.

''Toen ik in 2013 werd gescout door Feyenoord en later mijn eerste profcontract tekende kwam mijn droom om profvoetballer te worden uit'', schrijft De Mooij op Instagram. ''Na zeven geweldige jaren bij Feyenoord heb ik vandaag Feyenoord laten weten de club te zullen verlaten om mijn tweede droom waar te gaan maken namelijk om arts te worden.''

''In september van dit jaar start ik met mijn studie geneeskunde. Bedankt Feyenoord, de staf van Feyenoord Academy en Key Sports voor de prachtige opleiding en begeleiding die ik van jullie heb gekregen. En voor mijn teamgenoten: dank voor de vriendschappen en alles wat we samen hebben meegemaakt!'' De Mooij tekende drie jaar geleden zijn eerste profcontract en kwam uit voor Feyenoord Onder 19.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties