'Binnen- en buitenlandse concurrentie voor doelman Gorter'

'Binnen- en buitenlandse concurrentie voor doelman Gorter'

Mocht Feyenoord zich deze zomer willen versterken met Jay Gorter, dan moet het zowel binnen- als buitenlandse concurrentie te snel af zijn. De doelman van Go Ahead Eagles staat in de belangstelling van meerdere Eredivisieclubs, maar sluit ook een transfer naar het buitenland niet uit.

Niet alleen Feyenoord, maar ook Vitesse, Ajax en FC Groningen zijn geïnteresseerd in de doelman. ''Er gaat een hoop gebeuren, er zijn serieuze kandidaten'', zegt hij tegen het Noordhollands Dagblad. ''Ik heb eerder gezegd dat Go Ahead niet mijn eindstation was, maar ik weet ook nog goed dat ik er een jaar geleden heel anders voorstond. Maar de kans ligt er nu en ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben. Dus nu wil ik deze kans ook pakken.''

Gorter heeft zijn keuze nog niet gemaakt. ''De Eredivisie kan, maar het buitenland ook. Wie weet. Ik sta in de positie dat ik wel kan kiezen. Ik kies wat het beste bij mij past. De manier van voetballen, de ambities van de club, binnen-of buitenland. Hopelijk zal alles snel duidelijk worden.'' De 20-jarige doelman zette dit seizoen een record op zijn naam. Gorter hield maar liefst 24 keer de nul in de Keuken Kampioen Divisie. De doelman heeft nog een contract tot medio 2024 bij Go Ahead en moet zo’n 750.000 euro kosten.

Lees meer over
Vitesse ajax FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties