'Feyenoord ziet SC Freiburg afscheid nemen van Til'

'Feyenoord ziet SC Freiburg afscheid nemen van Til'

Guus Til werd afgelopen maand gelinkt aan een tijdelijke overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers hopen volgend seizoen met een nummer tien te spelen die veel diepgang heeft en dachten daarbij aan de oud-speler van AZ.

De geruchten dat er een ontmoeting heeft plaatsgevonden tussen Arne Slot en de middenvelder werd door zijn zaakwaarnemer direct uit de wereld geholpen. ''Guus speelt volgend jaar in Freiburg, tenzij Spartak hem terug wil'', aldus Bert van Dun een maand geleden. Mogelijk is er voor Feyenoord toch een opening gekomen nu de situatie is veranderd.

SC Freiburg heeft namelijk vandaag aangegeven niet verder te willen met Til. De 23-jarige middenvelder kwam mede door blessures slechts zes wedstrijden uit voor de Duitse club. Mede door de hoge huursom is er besloten om eerder van elkaar afscheid te nemen. De middenvelder keert volgens Kicker terug bij Spartak Moskou. Het is niet duidelijk of de Russen open staan voor een nieuwe verhuurperiode.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties