''Ik wil koste wat het kost slagen in De Kuip''

dinsdag 27 april 2021 20:29 123.435 keer bekeken 131 reacties Pro Shots

Achraf El Bouchataoui maakte tegen Fortuna Sittard zijn debuut voor Feyenoord in de Eredivisie. De middenvelder heeft genoten van de minuten die hij kreeg en hoopt snel op meer. El Bouchataoui werkt hard en heeft er alles voor over om te slagen in De Kuip.

De 21-jarige voetballer heeft lang op zijn debuut moeten wachten en veel geduld moeten hebben. ''Het was lastig. Mijn familie, vader, zaakwaarnemer en vrienden hebben me allemaal gesteund. Ik wil koste wat het kost slagen in De Kuip, want dit is mijn club. Ik loop hier al zestien jaar rond. Ik zou het zonde vinden om hier weg te gaan zonder geslaagd te zijn.'' El Bouchataoui hoopt nu op Arne Slot. "Misschien in het nieuwe seizoen, met een nieuwe trainer, nieuwe kansen. Iedereen begint weer op nul: mezelf keihard bewijzen, laten zien dat ik het kan en dat ik het wil."

Van Persie
De oud-Feyenoorder staat regelmatig op het trainingsveld en El Bouchataoui luistert aandachtig naar zijn tips. "Van Persie is natuurlijk een fantastische voetballer geweest, hij staat hier af en toe bij ons op het veld. Daar kun je heel veel van leren. En als zo iemand dat zegt, dat je moet kijken, dat je uit moet rekenen hoe je loopt, welke loopacties je maakt... dan moet je daar gewoon naar luisteren, vind ik."

Gerelateerd nieuws
131 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 88 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved