''Ik wil koste wat het kost slagen in De Kuip''

''Ik wil koste wat het kost slagen in De Kuip''

Achraf El Bouchataoui maakte tegen Fortuna Sittard zijn debuut voor Feyenoord in de Eredivisie. De middenvelder heeft genoten van de minuten die hij kreeg en hoopt snel op meer. El Bouchataoui werkt hard en heeft er alles voor over om te slagen in De Kuip.

De 21-jarige voetballer heeft lang op zijn debuut moeten wachten en veel geduld moeten hebben. ''Het was lastig. Mijn familie, vader, zaakwaarnemer en vrienden hebben me allemaal gesteund. Ik wil koste wat het kost slagen in De Kuip, want dit is mijn club. Ik loop hier al zestien jaar rond. Ik zou het zonde vinden om hier weg te gaan zonder geslaagd te zijn.'' El Bouchataoui hoopt nu op Arne Slot. "Misschien in het nieuwe seizoen, met een nieuwe trainer, nieuwe kansen. Iedereen begint weer op nul: mezelf keihard bewijzen, laten zien dat ik het kan en dat ik het wil."

Van Persie
De oud-Feyenoorder staat regelmatig op het trainingsveld en El Bouchataoui luistert aandachtig naar zijn tips. "Van Persie is natuurlijk een fantastische voetballer geweest, hij staat hier af en toe bij ons op het veld. Daar kun je heel veel van leren. En als zo iemand dat zegt, dat je moet kijken, dat je uit moet rekenen hoe je loopt, welke loopacties je maakt... dan moet je daar gewoon naar luisteren, vind ik."

Lees meer over
De Kuip Robin van Persie Fortuna Sittard Achraf El Bouchataoui
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties