Kein Geloel: ''Hoofd van Berghuis heter dan bamischijf van Boskamp''

dinsdag 27 april 2021 09:20 52.865 keer bekeken 109 reacties Pro Shots

Ein-de-lijk. Geen onaantrekkelijke geluidsbandjes onder wedstrijden, maar gewoon geluid van 6500 man in de Kuip. Natuurlijk, nog bij lange na niet wat een Kuip-beleving zou moeten zijn, maar het was iets. Helaas kon er in de wedstrijd niet tegen Vitesse niet worden gejuicht, waarmee de terugkeer van een klein deel van Het Legioen niet bekroond werd met een inhaalslag op de Arnhemmers.

In precies de 200ste aflevering van Kein Geloel blikken Johan, Wesley en Rob (die in de Kuip stond) terug op een toch gedenkwaardige middag op Zuid. Weliswaar niet op het veld, want daar viel weinig te genieten. Bijlow was fantastisch, Senesi ijzersterk en ook Leroy Fer viel uitstekend in. Maar verder was het bar en boos, met de onbenullige rode kaart van Berghuis als dieptepunt. Op naar de play-offs dus. 

Verder pakken we het mailtje van FSV de Feijenoorder er nog even bij, want de voortekenen zijn wel even schrikken. Geen Legioenzaal in een nieuw stadion en ook geen plek voor een supportershome. Althans, niet binnen de stadionmuren. En tot slot weten supporters nog steeds niet wat de beoogde prijzen gaan worden voor een seizoenkaart. Kortom: veel vragen, nog weinig antwoorden. Op naar transparantie en duidelijkheid. 

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 196 mensen actief, waarvan 46 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved