ADO - Feyenoord onder leiding van Van Boekel

ADO - Feyenoord onder leiding van Van Boekel

De uitwedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag van komende zondag staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. Hij wordt geassisteerd door grensrechters Rens Bluemink en Richard Brondijk en vierde official Richard Martens. Laurens Gerrets is de VAR in Den Haag. Zijn assistent is Stefan de Groot.

In de negentien Eredivisiewedstrijden die Van Boekel dit seizoen floot kwam hij Feyenoord drie keer tegen. Hij had de leiding over Feyenoord - FC Twente (1-1), Vitesse - Feyenoord (1-0) en sc Heerenveen - Feyenoord (3-0). In totaal floot hij dit seizoen 23 wedstrijden, waarin hij 57 keer geel trok, 3 keer rood en 13 keer de bal op de stip legde.

Feyenoord trapt zondagmiddag om 12:15 uur af tegen ADO Den Haag. Waar de Rotterdammers nog vol aan de bak moeten om de nacompetitie te ontlopen, lijkt het seizoen voor de tegenstander al gespeeld. De ploeg staat stijf onderaan en moet in de laatste vier wedstrijden een gat van acht punten zien te dichten om in ieder geval niet rechtstreeks te degraderen uit de Eredivisie.

Lees meer over
Vitesse sc Heerenveen ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties