Fer: ''Ik heb geen uitleg gekregen van de trainer''

Fer: ''Ik heb geen uitleg gekregen van de trainer''

Leroy Fer begon het duel tegen Vitesse als bankzitter. Dat kwam dit keer niet door een blessure of vermoeidheid, maar omdat Dick Advocaat simpelweg voor drie andere middenvelders koos. Jens Toornstra was dit keer de meeste controlerende middenvelder, met Mark Diemers en Orkun Kökcü voor zich.

"Ik heb geen uitleg gekregen van de trainer", zei Fer toen hij na de wedstrijd op de persconferentie daarnaar gevraagd werd. "Op dat moment vond hij dat er drie andere middenvelders moesten spelen. Ik had wel kunnen starten." Na de rust stond de 31-jarige middenvelder wel aan de aftrap, als vervanger van Diemers. "Ik was gewoon extra gebrand om de trainer te overtuigen dat ik wel moet starten. Dat probeer ik te doen."

In het interview met ESPN direct na de wedstrijd erkende Fer wel al dat hij niet de beste periode achter de rug heeft. "Na mijn hamstringblessure, die toch lang geduurd heeft, is het wat moeilijk om in m'n oude niveau te komen. Er was een aantal wedstrijden waarin ik wel beter had kunnen spelen. Ik denk dat het vandaag wel weer als vanouds was", zei hij na zijn invalbeurt.

[readmore=57404]

Lees meer over
Jens Toornstra Vitesse Dick Advocaat Leroy Fer Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties