Spajic: ''Ik heb wat persoonlijke problemen gehad''

Spajic: ''Ik heb wat persoonlijke problemen gehad''

Uros Spajic heeft de afgelopen maanden een vervelende periode achter de rug. Daarover deed hij deze week in Feyenoord TV voor het eerst zijn verhaal. De Servische verdediger vertelde dat hij het mentaal moeilijk heeft gehad, maar daarover met niemand heeft gepraat.

"Ik heb wat persoonlijke problemen gehad", begon Spajic in de uitzending van Feyenoord TV. "Dat was mentaal een zware periode voor me. Misschien is het mijn fout geweest dat ik er met niemand over heb gepraat. De trainer heeft me daarom elke wedstrijd gewoon opgesteld en dat was misschien waarom ik in februari niet zo goed heb gespeeld."

Inmiddels gaat het weer beter met de verdediger. "Het ligt achter me en ik voel me weer heel goed. Ook het spelen bij het nationale team hielp me om mijn weg weer te vinden en vertrouwen op te doen. Ik ben blij dat ik nu weer hier ben en de laatste twee wedstrijden heb kunnen spelen en winnen. Ik hoop dat we zo door kunnen gaan."

"Ik heb het met niemand gedeeld, dus dit is de eerste keer dat ik er iets over vertel", vervolgde Spajic. "Ook om mezelf te verdedigen. In die periode was ik niet op mijn best, maar daar was dus een goede reden voor. Dat ligt nu in het verleden. Ik denk er niet meer aan en ben vol gefocust en voorbereid op de wedstrijden die zullen komen."

[readmore=57388]

Lees meer over
Uros Spajic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties