Vrienden van Feyenoord bedankt vrijwilligers spandoekenactie

Vrienden van Feyenoord bedankt vrijwilligers spandoekenactie

Een aantal van de vrijwilligers die de prachtige spandoekenactie tot een groots succes hebben gemaakt is komende zondag aanwezig bij de wedstrijd Feyenoord – Vitesse. De groep Vrienden van Feyenoord (VvF) heeft de Business Unit die voor het seizoen 2020-2021 is afgenomen – en waarmee de club gesteund is – aan hen beschikbaar gesteld.

Met de geldende coronamaatregelen in De Kuip zijn door dit gebaar zondag acht vrijwilligers welkom in de Business Unit. De Vrienden van Feyenoord zijn voornemens om – mits mogelijk – ook andere supporters die mee hebben geholpen aan de spandoekenactie dit seizoen nog een thuiswedstrijd (Ajax of RKC Waalwijk) te laten bezoeken. Voorafgaand aan het seizoen was het plan om de Business Unit de gehele voetbaljaargang beschikbaar te stellen voor supporters.

‘Deze vrijwilligers hebben Feyenoord in coronatijd op een fantastische manier op de kaart gezet,’ aldus Pim Blokland, een van de directeuren en de woordvoerder van de VvF. ‘Hoewel er de afgelopen maanden geen supporters toegelaten konden worden, was het legioen dankzij hun inspanningen toch ruim vertegenwoordigd in De Kuip.’

Blokland vervolgt: ‘Wij van de Vrienden van Feyenoord willen hen daar, nu er weer mondjesmaat supporters in het stadion worden toegelaten, op deze manier voor bedanken.’ In De Kuip zijn zondag in totaal 6.500 supporters aanwezig bij de wedstrijd van Feyenoord tegen nummer vier Vitesse (aftrap: 16:45 uur).

Lees meer over
De Kuip Vitesse ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties