''Koeman was mijn trainer bij Feyenoord en die sprak me erop aan''

donderdag 22 april 2021 16:30 152.235 keer bekeken 182 reacties Pro Shots

Oud-Feyenoorder Bruno Martins Indi wordt dit seizoen door AZ van Stoke City gehuurd. De verdediger is op dit moment met PSV verwikkeld in een strijd om de tweede plek in de Eredivsie. Martins Indi kijkt in het Noordhollands Dagblad onder andere terug op zijn overstap van Feyenoord naar FC Porto in 2014. De tijd vlak voor zijn vertrek viel hem zwaar. "Al die geruchten, dat kan echt wel wat met je doen."

"Ik ging er minder van presteren. Ronald Koeman was mijn trainer bij Feyenoord en die sprak me erop aan: ’Bruno, kom op, je moet wel kwaliteit blijven leveren.’ Hij had gelijk." Die ervaring probeert Martins Indi nu te delen met zijn huidige medespelers. "Mochten die jongens alsnog gaan ’zweven’, dan zou ik dat gedrag direct herkennen. Mocht dat het groepsproces beïnvloeden, dan zeg ik er iets van. Wel op een positieve manier, zonder mensen af te kraken. Je kunt wel zeggen: ’Wat ben jij nou allemaal aan het doen’, maar dat werkt totaal niet, weet ik uit ervaring.”

Martins Indi speelde een uitstekend WK in 2014, maar is al lange tijd geen international meer. "Of ik zelf ooit weer in Oranje speel? Ik sluit niets uit.” De verdediger is inmiddels 29, maar is nog lang niet uitgevoetbald als het aan hem ligt. "Ik heb nog nooit een échte prijs gewonnen. Tweede plaatsen, verloren bekerfinale met Porto, derde met Oranje op het WK… Ik wil een keer iets tastbaars, een beker omhooghouden. Ik heb honger, man. Ik móét een prijs winnen.”

Gerelateerd nieuws
182 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1028 mensen actief, waarvan 315 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved