Alle kaarten voor Feyenoord - Vitesse geclaimd

zaterdag 17 april 2021 10:26 82.875 keer bekeken 567 reacties Pro Shots

Seizoenkaarthouders hebben alle beschikbare kaarten geclaimd voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse. Dat betekent dat het competitieduel op zondag 25 april ‘uitverkocht’ is. In totaal mogen er die dag in De Kuip 6.500 supporters aanwezig zijn, die vooraf negatief zijn getest op het coronavirus.

Seizoenkaarthouders die begin dit seizoen alléén een kaart hadden geclaimd voor de derby tegen Sparta Rotterdam kregen voorrang. Zij konden destijds niet naar De Kuip omdat de wedstrijd alsnog zonder publiek werd gespeeld. Vanaf vandaag (zaterdag) 09:00 uur hadden alle andere seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een kaart te claimen voor de wedstrijd.

Feyenoord is blij dat seizoenkaarthouders van deze mogelijkheid gebruik hebben gemaakt en kijkt ernaar uit om na zeven maanden eindelijk weer publiek in het stadion te mogen begroeten. Later deze week volgt op deze website nog een bericht met bezoekersinformatie die relevant is voor supporters met een toegangskaart. Zij ontvangen ook nog een e-mail.

Gerelateerd nieuws
567 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 108 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 148 mensen actief, waarvan 42 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved