Marsman over 'The American Dream' en goed afsluiten

Marsman over 'The American Dream' en goed afsluiten

Nick Marsman maakt na dit seizoen een transfer naar Inter Miami. De 30-jarige doelman kijkt uit naar zijn Amerikaanse avontuur, maar wil eerst goed afsluiten bij Feyenoord. Marsman was vrijdagavond te gast in Studio Feyenoord voor een goed gesprek.

"Ik denk dat dit voor mij een hele mooie stap is. Wel jammer dat ik Feyenoord achter mij moet laten, ik heb hier een fantastische tijd gehad", vertelt Marsman in het praatprogramma. Feyenoord wilde langer door met de doelman. ''Daar moest ik een goede keuze in maken. Ik heb het naar mij zin, dus blijven was ook een optie. Maar Justin is een fantastisch keeper dus ja, dan moet je daarin ook een afweging maken."

Marsman heeft vooral zijn keuze gemaakt op basis van speeltijd. "Zo’n seizoen als dit, waarin je veel speelt: is dat realistisch voor volgend seizoen? Uiteindelijk moest ik kijken wat de beste stap voor mij was in mijn carrière. Dit lijkt mij gewoon een heel mooi avontuur. Eerst het seizoen goed afmaken hier en dan volgend seizoen naar Amerika."

Lees meer over
Nick Marsman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties