''Ben hier om volgend seizoen meedogenloos te worden bij Feyenoord''

''Ben hier om volgend seizoen meedogenloos te worden bij Feyenoord''

Naoufal Bannis wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht. Trainer Dick Advocaat zag wel potentie in de spits, maar vond ook dat de speler op een paar vlakken nog tekort kwam. Bannis is het daar wel mee eens. "Dat ik fysiek tekort kom, daarom ben ik hier bij Dordrecht om volgend jaar het tegendeel te bewijzen."

"Ik vind dat ik echt stappen maak, ik ben dagelijks in de gym. Een uur, twee uurtjes om echt sterker te worden in de duels. Ik merk dat ik steeds sterker word in het veld. Ik moet scherper zijn voor de goal en daarom ben ik hier om volgend seizoen meedogenloos te worden bij Feyenoord", aldus Bannis voor de camera van FeyenoordTV. Ondanks dat Dordrecht in de krochten van de Keuken Kampioen Divisie speelt is de spits wel tevreden met de tijdelijke overstap. "Ik speel alles, het gaat goed. Paar goaltjes meegepikt, paar assistjes meegepikt en het is nu een kwestie van ervaring opdoen."

Feyenoord blijft Bannis ook nauwlettend in de gaten houden. "Het contact is nog goed. Ik heb bijna dagelijks contact met Melvin Boel, de contactpersoon die in Dordrecht wedstrijden komt kijken, me ook tips geeft over dingen die ik niet goed doe en analyses voor me maakt. Dus dat is wel goed", zo vervolgt Bannis. "Ik heb meestal meer aan kritiek, dingen die beter kunnen, zoals afronden, loopacties die ik beter kan doen. Ik denk dat ik daardoor een betere voetballer kan worden."

Tot slot vertelt Bannis nog wat zijn toekomstwensen zijn. "Slagen bij Feyenoord, een grote naam maken bij Feyenoord, het kampioenschap behalen, topscorer worden bij Feyenoord, een toptransfer maken naar Engeland en daar hopelijk ook topscorer worden."

Lees meer over
Dick Advocaat Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties