''Ben hier om volgend seizoen meedogenloos te worden bij Feyenoord''

dinsdag 13 april 2021 20:26 57.915 keer bekeken 109 reacties Pro Shots

Naoufal Bannis wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht. Trainer Dick Advocaat zag wel potentie in de spits, maar vond ook dat de speler op een paar vlakken nog tekort kwam. Bannis is het daar wel mee eens. "Dat ik fysiek tekort kom, daarom ben ik hier bij Dordrecht om volgend jaar het tegendeel te bewijzen."

"Ik vind dat ik echt stappen maak, ik ben dagelijks in de gym. Een uur, twee uurtjes om echt sterker te worden in de duels. Ik merk dat ik steeds sterker word in het veld. Ik moet scherper zijn voor de goal en daarom ben ik hier om volgend seizoen meedogenloos te worden bij Feyenoord", aldus Bannis voor de camera van FeyenoordTV. Ondanks dat Dordrecht in de krochten van de Keuken Kampioen Divisie speelt is de spits wel tevreden met de tijdelijke overstap. "Ik speel alles, het gaat goed. Paar goaltjes meegepikt, paar assistjes meegepikt en het is nu een kwestie van ervaring opdoen."

Feyenoord blijft Bannis ook nauwlettend in de gaten houden. "Het contact is nog goed. Ik heb bijna dagelijks contact met Melvin Boel, de contactpersoon die in Dordrecht wedstrijden komt kijken, me ook tips geeft over dingen die ik niet goed doe en analyses voor me maakt. Dus dat is wel goed", zo vervolgt Bannis. "Ik heb meestal meer aan kritiek, dingen die beter kunnen, zoals afronden, loopacties die ik beter kan doen. Ik denk dat ik daardoor een betere voetballer kan worden."

Tot slot vertelt Bannis nog wat zijn toekomstwensen zijn. "Slagen bij Feyenoord, een grote naam maken bij Feyenoord, het kampioenschap behalen, topscorer worden bij Feyenoord, een toptransfer maken naar Engeland en daar hopelijk ook topscorer worden."

 

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 55 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 160 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved