'Feyenoord spreekt vertrouwen uit in Bozeník'

'Feyenoord spreekt vertrouwen uit in Bozeník'

Róbert Boženík en Feyenoord gaan deze week met elkaar in gesprek. De spits is momenteel een van de meest besproken spelers in de media. Dick Advocaat is kritisch op de Slowaak en diverse analisten zijn nog niet overtuigd van zijn meerwaarde voor de Rotterdammers.

Boženík komt net terug van een zware blessure en mist wedstrijdritme. De aanvaller maakte daardoor geen indruk. Tegen FC Utrecht zat hij weer op de bank. Advocaat reageerde daarop: ''Er moet een reden zijn waarom ik Bozeník niet opstel.''

Vandaag maakt FeyenoordTM bekend dat de clubleiding van de Rotterdammers en Boženík in gesprek gaan over zijn toekomst, zo reageert het goed geïnformeerde account op een vraag of het klopt dat de Slowaak een transferverzoek heeft ingediend.

Update 12:12 | Het gesprek met Boženík is positief verlopen, zo meldt FTM. De clubleiding van Feyenoord heeft vertrouwen uitgesproken in de Slowaak en ziet in hem voor volgend seizoen de nummer negen. Van een breuk tussen de twee partijen of een tijdelijke verhuurperiode was geen enkele sprake.

Lees meer over
FC Utrecht Dick Advocaat Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties