Zaakwaarnemer Pratto: ''Ik denk dat er iets speelt''

dinsdag 13 april 2021 12:28 46.590 keer bekeken 230 reacties Pro Shots

De zaakwaarnemer van Lucas Pratto heeft opnieuw gereageerd op zijn gebrek aan speeltijd bij Feyenoord. Gustavo Goñi vraagt zicht zich af waarom de 32-jarige spits geen speelminuten krijgt in het eerste van de Rotterdammers, terwijl Dick Advocaat meerdere malen zijn vertrouwen heeft uitgesproken.

''De trainer zegt dat hij veel vertrouwen in Pratto heeft. Maar als het aankomt op een wissel, dan wordt Pratto niet ingebracht'', vertelt Goñi tegen het Argentijnse TyC Sports. ''Ik denk dat er iets speelt dat niemand mij wil vertellen.'' Pratto speelde tot nu toe slechts 240 minunten in het shirt van Feyenoord.

Pratto heeft het buiten het veld enorm naar zijn zin bij Feyenoord, maar hoopt stiekem toch op meer minuten. ''Hij ziet de mooie kanten van zijn leven in Europa, maar het zit hem dwars hij niet speelt. Dat was natuurlijk een van de redenen om de overstap te maken.'' Het huurcontract met River Plate loopt komende zomer af. De Argentijn keert dan ook weer terug naar zijn club.

Gerelateerd nieuws
230 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 102 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 106 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved