Zaakwaarnemer Pratto: ''Ik denk dat er iets speelt''

Zaakwaarnemer Pratto: ''Ik denk dat er iets speelt''

De zaakwaarnemer van Lucas Pratto heeft opnieuw gereageerd op zijn gebrek aan speeltijd bij Feyenoord. Gustavo Goñi vraagt zicht zich af waarom de 32-jarige spits geen speelminuten krijgt in het eerste van de Rotterdammers, terwijl Dick Advocaat meerdere malen zijn vertrouwen heeft uitgesproken.

''De trainer zegt dat hij veel vertrouwen in Pratto heeft. Maar als het aankomt op een wissel, dan wordt Pratto niet ingebracht'', vertelt Goñi tegen het Argentijnse TyC Sports. ''Ik denk dat er iets speelt dat niemand mij wil vertellen.'' Pratto speelde tot nu toe slechts 240 minunten in het shirt van Feyenoord.

Pratto heeft het buiten het veld enorm naar zijn zin bij Feyenoord, maar hoopt stiekem toch op meer minuten. ''Hij ziet de mooie kanten van zijn leven in Europa, maar het zit hem dwars hij niet speelt. Dat was natuurlijk een van de redenen om de overstap te maken.'' Het huurcontract met River Plate loopt komende zomer af. De Argentijn keert dan ook weer terug naar zijn club.

Lees meer over
Dick Advocaat Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties