Feyenoord in nieuwe uitshirt tegen FC Utrecht

zondag 11 april 2021 09:01 25.670 keer bekeken 136 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord speelt vandaag (zondag) de uitwedstrijd tegen FC Utrecht voor het eerst in het nieuwe uitshirt van komend seizoen. Het gaat om het unieke, groene ‘Full Support Uitshirt 2021-2022’, dat vorige maand werd gepresenteerd en niet in de verkoop gaat.

Het team van trainer Dick Advocaat draagt het tenue voor het eerst in Stadion Galgenwaard, waar Feyenoord de strijd om een Europees ticket vervolgt. Om 12:15 uur betreden de spelers het veld in het groene shirt in combinatie met een groen broekje en groene kousen.

Het shirt, dat is ontwikkeld in samenwerking met adidas, is een van Feyenoords officiële wedstrijdshirts voor het nieuwe seizoen. Verder is het exclusief voor supporters die volledig afzien van tegemoetkoming voor hun seizoenkaart. Seizoenkaarthouders die hiervoor hebben gekozen, ontvangen als dank hiervoor het Full Support Uitshirt.

Sinds eind vorige maand hebben reguliere seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een keuze door te geven. Door af te zien van compensatie ontvangen zij niet alleen een uniek shirt, maar steunen zij ook de club in deze moeilijke tijden.

Alle informatie hierover en de mogelijkheid om direct je keuze door te geven vind je op www.feyenoord.nl/tegemoetkoming. Het doorgeven van een keuze is mogelijk t/m 20 mei 2021.

Gerelateerd nieuws
136 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 41 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 128 mensen actief, waarvan 35 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved