''Waarom zouden wij niet bij de top 4 kunnen eindigen?''

''Waarom zouden wij niet bij de top 4 kunnen eindigen?''

Feyenoord speelt zondag een enorme belangrijke uitwedstrijd tegen FC Utrecht. De Rotterdammers staan vijfde en willen play-offs voor Europees voetbal dan ook het liefst ontlopen. Trainer Dick Advocaat heeft vertrouwen in dat zijn ploeg nog een plek op de ranglijst kan stijgen. Vitesse moet dan worden ingehaald in de slotfase van de competitie.

''Maar Vitesse zal ook niet alles winnen, toch?'', vertelde Advocaat gisteren op de persconferentie. ''Waarom zouden wij niet meer bij de top 4 kunnen eindigen?'' De trainer van Feyenoord heeft dezelfde avond direct zijn gelijk gekregen. De Arnhemmers speelden met 0-0 gelijk tegen ADO Den Haag en hierdoor kan Feyenoord dit weekend twee punten inlopen.

Feyenoord moet dus winnen tegen FC Utrecht en daarna winnen van Vitesse om vierde op de ranglijst te staan. ''Met stel en als, daar kan ik niets mee. Vitesse moet en wij moeten. De intentie is altijd spelen om de winst. Tot je voelt dat er niet meer in zit. Je hebt wel met een tegenstander te maken. Of we risico's moeten nemen in deze situatie? Als het moet, moet het.''

Programma Vitesse
Feyenoord, PEC Zwolle, Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard, Ajax.

Programma Feyenoord
FC Utrecht, Vitesse, ADO Den Haag, Ajax, Heracles, RKC Waalwijk.

Programma AZ
Sparta, Ajax, RKC, Fortuna, FC Groningen, Heracles.

TEAM GS W G V DS P
1. Ajax 27 22 3 2 +65 69
2. PSV 28 17 7 4 +32 58
3. AZ 28 17 7 4 +26 58
4. Vitesse 29 17 5 7 +18 56
5. Feyenoord 28 14 9 5 +28 51
Lees meer over
PSV Vitesse FC Utrecht ajax FC Groningen ADO Den haag Fortuna Sittard Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties