Elia: ''Of we beter zijn dan Feyenoord? Ik denk het wel''

Elia: ''Of we beter zijn dan Feyenoord? Ik denk het wel''

Eljero Elia speelt aanstaande zondag met FC Utrecht tegen Feyenoord, de club waarmee hij in 2017 kampioen werd. De aanvaller kijkt uit naar het treffen en ziet kansen voor de Domstedelingen. "Het blijft een bijzondere club en een bijzondere wedstrijd voor mij."

"Als wij doen wat we altijd doen, kunnen we het Feyenoord wel moeilijk maken. Of we beter zijn dan Feyenoord? Ik denk het wel. Ze hebben hier en daar kwaliteiten: Berghuis is goed, Senesi is goed, Fer op het middenveld. Voor de rest vind ik het een normaal team. In de eerste wedstrijd hebben we denk ik laten zien dat we beter zijn", zo vertelt Elia aan RTV Utrecht.

De oud-Feyenoorder komt net terug van een hamstringblessure die hem twee maanden aan de kant heeft gehouden. "Ik heb geen last meer, geen pijntjes. Ik kan op de training alles vol meedoen, het gaat iedere week beter." Afgelopen weekend tegen ADO Den Haag bleef hij nog de gehele wedstrijd op de bank en daar had hij moeite mee. "De trainer wist dat ook, hij zag het ook aan hoe fel ik trainde. Ik heb nu een leeftijd dat ik geen ruzie meer maak, maar je kunt wel uitstralen dat je het niet leuk vindt."

Lees meer over
Steven Berghuis FC Utrecht ADO Den haag Leroy Fer Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties