Boskamp: ''Ik zou geen voorkeursbehandeling willen hebben''

Boskamp: ''Ik zou geen voorkeursbehandeling willen hebben''

Feyenoord tegen Vitesse zal op 25 april sinds tijden weer de eerste thuiswedstrijd van de Rotterdammers met publiek zijn. Oer-Feyenoorder Jan Boskamp hoopt er uiteraard bij te kunnen zijn. "Ik zou geen voorkeursbehandeling willen hebben, maar ik zou het toch niet erg vinden."

Ook gaat Boskamp in op de vermeende, en inmiddels alweer ontkende, interesse in Guus Til. "Die heeft een jaar niet meer gespeeld, geloof ik. Slot heeft ermee gewerkt, dus in principe verrast het me niet. Wat me wel verrast is dat die jongen van Go Ahead (Sam Beukema - red.) niet naar ons wilde komen, die gaat naar AZ. Dat is een teken dat AZ ons misschien voorbij is", aldus Boskamp voor de camera van Veronica Inside.

Maar hoe staat Feyenoord ervoor wat betreft het behalen van Europees voetbal? "Klote, echt klote. Dat is nou eenmaal zo. Je hoopt dat het een beetje meezit, maar als het tegenzit moet je ook nog de eindrondes (play-offs - red.) spelen. Dat is een loterij."

Lees meer over
Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties