AD: Feyenoord denkt aan Guus Til

AD: Feyenoord denkt aan Guus Til

Feyenoord moet aankomende zomer creatief zijn op de transfermarkt. De Rotterdammers hebben amper budget en kijken daardoor naar de situatie van Guus Til. Volgens het Algemeen Dagblad hoopt Feyenoord te profiteren van de huidige situatie. De oud-speler van AZ komt namelijk amper aan speelminuten bij Freiburg.

Til is eigendom van Spartak Moskou. De Russen hebben de middenvelder voor twee seizoenen verhuurd aan Freiburg. Bij de Duitsers zit hij voornamelijk op de bank en daarom hoopt Feyenoord deze zomer Til te kunnen huren. Arne Slot werkte eerder samen bij AZ met de 23-jarige middenvelder.

Slot heeft al een gesprek gehad met Til over een mogelijke overstap naar De Kuip. Het is alleen de vraag of het financieel ook gaat lukken. De Russen verlangen namelijk een huursom van 1,7 miljoen euro, zo vult FeyenoordTM aan. Voorlopig lijkt er dan ook niks concreet te worden.

Til speelde in totaal 76 wedstrijden in de Eredivisie en wist daarin 23 keer te scoren. Na een goed seizoen met twaalf doelpunten voor AZ maakte hij voor ruim vijftien miljoen euro de overstap naar Spartak Moskou. Bij de Russen wist hij nooit een vaste waarde te worden en hij vertrok al snel naar Freiburg. Til heeft nog een contract tot medio 2023 in Rusland.

Lees meer over
De Kuip Feyenoord Transfermarkt Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties