Feyenoord mag 6500 supporters toelaten tegen Vitesse

Feyenoord mag 6500 supporters toelaten tegen Vitesse

Feyenoord heeft vandaag goed nieuws ontvangen. Bij de thuiswedstrijd tegen Vitesse zijn ruim zesduizend supporters welkom in De Kuip. De Eredivisie clubs hebben toestemming gekregen van het kabinet om op 23, 24 en 25 april te gaan testen met publiek.

Dit meldt de NOS. De supporters moeten wel kunnen aantonen dat ze geen corona hebben en moeten een testbewijs overleggen. De testen vinden plaats in het kader van de fieldlabs die de overheid al eerder liet plaatsvinden.

Ook andere Eredivisie-clubs mogen gaan testen met supporters. Willem II trapt met 2000 supporters af tegen RKC Waalwijk. Bij PSV tegen FC Groningen zijn 4000 supporters welkom en bij de wedstrijd tussen Ajax en AZ zijn 7500 toeschouwers welkom.

Informatie over kaartverkoop maakt de Rotterdamse club snel bekend: ''Op dit moment zijn bij de club nog niet alle protocollen en voorwaarden bekend die van toepassing zijn op de pilot en kunnen nog niet alle vragen, die uiteraard ook via supporters binnen komen, worden beantwoord'', laat Feyenoord weten in een reactie.

Lees meer over
De Kuip PSV Willem II Vitesse ajax FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties