Feyenoord City: ''Geen 'afhakers' in financiering''

Feyenoord City: ''Geen 'afhakers' in financiering''

Feyenoord City komt met een uitgebreide reactie op de berichtgeving van de afgelopen dagen. Robert Simons van Leefbaar Rotterdam liet weten dat hij geruchten had gehoord over het afhaken van een grote investeerder in het project. Feyenoord City komt met onderstaande reactie.

''Feyenoord City en het stadionproject mogen zich al jaren verheugen op veel (media-)aandacht. Dit is gezien het grote belang van het project voor Feyenoord, voor de supporters van Feyenoord en de stad logisch'', begint het projectteam in een persbericht. ''Het maakt duidelijk dat er over het project veel en soms uiteenlopende meningen zijn. Het beleid is om te communiceren als er op basis van de projectvoortgang aanleiding voor is. Dat zijn dan voornamelijk feitelijkheden die een beeld geven van waar het project staat.''

''Af en toe is er aanleiding direct te reageren op berichten in de media. Zo’n situatie doet zich nu voor. Afgelopen weekend verscheen er in de media een bericht waarin gesuggereerd werd dat één van de beoogde investeerders in het nieuwe stadion zich zou hebben teruggetrokken. Dit is onjuist. Geen van de partijen waarmee thans gesproken wordt over een investering in het nieuwe stadion is “afgehaakt”. Met het investeringsfonds waarnaar in de eerder genoemde mediaberichten wordt verwezen is zelfs nog nooit gesproken.''

Stadion Feijenoord, Feyenoord Rotterdam en Nieuw Stadion doen in dit stadium geen mededelingen over de partijen waarmee gesprekken over de financiering worden gevoerd. De namen van deze partijen en/of de fase waarin de gesprekken zich bevinden, behoren tot de commerciële vertrouwelijkheid.

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties