Senesi en Pratto hervatten groepstraining Feyenoord

Senesi en Pratto hervatten groepstraining Feyenoord

Marcos Senesi en Lucas Pratto hebben zich vandaag weer gemeld bij Feyenoord. De Argentijnen zijn meerdere malen negatief getest op het coronavirus en mogen na een aantal dagen in quarantaine weer meetrainen met het eerste van de Rotterdamse club.

Dit meldt FeyenoordTM. Senesi en Pratto waren in aanraking geweest met Luis Sinisterra en moesten daardoor tijdelijk in zelfisolatie. De Colombiaan was namelijk positief getest op het coronavirus. De aanvaller en verdediger konden daardoor geen minuten maken afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard. Zondag tegen FC Utrecht zijn Pratto en Senesi weer inzetbaar.

Het is nog niet duidelijk wanneer Sinisterra en Kokcu weer kunnen aansluiten. De twee besmettingen hebben vooral met pech te maken. ''Het is vooral heel lang goed gegaan bij Feyenoord. Dat is heel knap'', vertelt Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond. ''Sinds eind oktober is er geen enkel geval geweest en dan zijn er vooral heel veel dingen goed gegaan. We weten het allemaal met dit virus. Je kan soms niet traceren waar het vandaan komt. Het kan gebeuren.''

De aanpak van Feyenoord om Senesi en Pratto direct naar huis te sturen oogst dan ook lof, zo vertelt Ruud van Os. ''De voetballerij staat erom bekend dat er wat streken worden uitgehaald. Feyenoord had de twee quarantaine gevallen ook kunnen verzwijgen en ze gewoon kunnen opstellen. Wel netjes dat Feyenoord zich goed aan de regels heeft gehouden en ook de quarantaine gevallen niet heeft opgesteld.''

Lees meer over
Luis Sinisterra FC Utrecht Fortuna Sittard Marcos Senesi Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties