''Als El Bouchataoui de bal heeft, weet hij het wel''

''Als El Bouchataoui de bal heeft, weet hij het wel''

Achraf El Bouchataoui heeft afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard zijn debuut gemaakt voor Feyenoord. De middenvelder moest eigenlijk in zelfisolatie omdat hij te dicht in de buurt zou zijn geweest van Luis Sinisterra en Orkun Kökcü. De twee Feyenoorders zijn positief getest op het coronavrius.

El Bouchataoui was het daar zelf niet mee eens en belde met de technische staf om te vertellen dat hij wel degelijk voldoende afstand had gehouden. De middenvelder mocht daarom toch op de bank zitten. "Dat vond ik wel mooi", reageert Advocaat in het Algemeen Dagblad. "Het bleek dat Achraf gewoon op de bank kon zitten en ik vond het een kwartiertje voor tijd een mooi moment om hem eens te brengen."

El Bouchataoui zit sinds de winterstop bij de selectie van Feyenoord en werd nu beloond voor zijn goede inzet de afgelopen maanden. Advocaat is tevreden met zijn inbreng: "Als hij de bal heeft, weet hij het wel. Hij heeft bravoure. Maar hij zal meer inhoud moeten krijgen. Meer loopvermogen ook."

Lees meer over
Luis Sinisterra Fortuna Sittard Dick Advocaat Achraf El Bouchataoui
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties