''Als El Bouchataoui de bal heeft, weet hij het wel''

dinsdag 6 april 2021 10:10 30.935 keer bekeken 115 reacties Pro Shots

Achraf El Bouchataoui heeft afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard zijn debuut gemaakt voor Feyenoord. De middenvelder moest eigenlijk in zelfisolatie omdat hij te dicht in de buurt zou zijn geweest van Luis Sinisterra en Orkun Kökcü. De twee Feyenoorders zijn positief getest op het coronavrius.

El Bouchataoui was het daar zelf niet mee eens en belde met de technische staf om te vertellen dat hij wel degelijk voldoende afstand had gehouden. De middenvelder mocht daarom toch op de bank zitten. "Dat vond ik wel mooi", reageert Advocaat in het Algemeen Dagblad. "Het bleek dat Achraf gewoon op de bank kon zitten en ik vond het een kwartiertje voor tijd een mooi moment om hem eens te brengen."

El Bouchataoui zit sinds de winterstop bij de selectie van Feyenoord en werd nu beloond voor zijn goede inzet de afgelopen maanden. Advocaat is tevreden met zijn inbreng: "Als hij de bal heeft, weet hij het wel. Hij heeft bravoure. Maar hij zal meer inhoud moeten krijgen. Meer loopvermogen ook."

Gerelateerd nieuws
115 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 437 mensen actief, waarvan 100 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved