''Het loopt heel goed en is het ook een geweldig mooi shirt''

''Het loopt heel goed en is het ook een geweldig mooi shirt''

Feyenoord is afgelopen maand een campagne begonnen waarin de club aan haar supporters vroeg om geen geld terug te vragen wat betreft de ongebruikte seizoenkaarten. De Rotterdammers komen miljoenen tekort vanwege het spelen zonder publiek en schakelden daarom de hulp in van de supporters. De actie blijkt een groot succes, zo vertelt sportmarketeer Chris Woerts.

Supporters die afzien van restitutie ontvangen een Feyenoord-shirt. ''Dat groene uitshirt heeft het ontzettend goed gedaan. De resultaten zijn boven verwachting'', vertelt Woerts in Veronica Inside. ''Feyenoord had zestig tot zeventig procent ingeschat en daar zitten ze ruim boven. Het loopt heel goed en het is ook een geweldig mooi shirt. Daar zijn we het met z'n allen wel over eens.''

''Ik kijk daar niet echt van op'', reageert Johan Derksen op de woorden van Woerts. ''Dat Feyenoord publiek is zo trouw. Die liggen het hele jaar krom om een seizoenkaart te kopen en die schenken ze ook nog.'' Woerts weet verder te melden dat het een belangrijke week gaat worden voor Feyenoord City. Afgelopen week kwamen er geruchten naar buiten dat een investeerder is afgehaakt en donderdag gaat daar in de Rotterdamse gemeenteraad over gesproken worden.

Robert Simons van Leefbaar Rotterdam heeft opgevangen dat investeerder Sequoia Capita, die voor 70 miljoen euro mee zou doen, is afgehaakt. ''Hij beweert dat ze zich hebben teruggetrokken. Als dat zo is heeft Feyenoord een serieus probleem. Iedereen ontkent dit en niemand binnen Feyenoord praat er ook over. Donderdag staat het op de planning bij de gemeenteraad om er meer duidelijkheid over te krijgen. Als de geruchten kloppen is het klaar met Feyenoord City.''

Lees meer over
Johan Derksen Chris Woerts
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties