Woerts: ''Vanaf 25 april weer supporters welkom''

Woerts: ''Vanaf 25 april weer supporters welkom''

Feyenoord mag vanaf de thuiswedstrijd tegen Vitesse weer supporters toelaten in De Kuip. Volgens Chris Woerts komt de overheid snel met goed nieuws voor voetballiefhebbers die weer wedstrijden van de Eredivisie willen bezoeken. De sportmarketeer weet in het programma Veronica Inside te melden dat vanaf 25 april publiek weer welkom is.

"Het is de bedoeling dat er vanaf de laatste vijf speelronden gewoon weer publiek bij komt", vertelt Woerts in het praatprogramma. "De seizoenkaartacties moeten weer komen, want ze moeten nog verlengen. Dus de supporters moeten de liefde nog een beetje voelen van de club en het stadion. De toestemming is gegeven door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Er moet formeel nog een klap op gegeven worden, maar het is rond."

De voorwaarden zijn momenteel nog onbekend. Ook is het nog niet duidelijk hoeveel supporters er welkom zijn. Feyenoord speelt na 25 april thuis tegen Vitesse, Ajax en RKC Waalwijk. De ploeg van Dick Advocaat speelt dit seizoen nog uit tegen ADO Den Haag en Heracles Almelo.

Lees meer over
De Kuip Vitesse ajax ADO Den haag Dick Advocaat Chris Woerts
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties