Makkelie fluit FC Utrecht - Feyenoord

Makkelie fluit FC Utrecht - Feyenoord

De wedstrijd van aankomende zondag tussen FC Utrecht en Feyenoord staat onder leiding van Danny Makkelie. Hij wordt daarbij geassisteerd door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries en vierde official Edwin van de Graaf. Pol van Boek is de VAR in Utrecht. Hij wordt ondersteund door assistent Rogier Honig.

Makkelie floot dit seizoen achttien Eredivisiewedstrijden, waarvan drie van Feyenoord. De arbiter had de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (2-0) en de uitwedstrijden tegen Ajax (1-0) en FC Twente (2-2) onder zijn hoede. In laatstgenoemde wedstrijd kende hij beide ploegen een penalty toe, tegen Groningen gaf hij Feyenoord een strafschop en werd Damil Dankerlui met rood van het veld gestuurd. De Klassieker deed Makkelie zonder kaarten af. In totaal gaf hij in 18 Eredivisiewedstrijden 52 gele kaarten, vier rode en liefst dertien penalty's.

Feyenoord trapt zondag opnieuw om 12:15 uur af. Dat doet het in Utrecht, waar de nummer zeven van de Eredivisie wacht. In de achtervolging op PSV, AZ en Vitesse kunnen de Rotterdammers zich geen puntverlies veroorloven.

Lees meer over
PSV Vitesse FC Utrecht ajax FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties