Makkelie fluit FC Utrecht - Feyenoord

maandag 5 april 2021 12:10 10.475 keer bekeken 32 reacties Pro Shots

De wedstrijd van aankomende zondag tussen FC Utrecht en Feyenoord staat onder leiding van Danny Makkelie. Hij wordt daarbij geassisteerd door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries en vierde official Edwin van de Graaf. Pol van Boek is de VAR in Utrecht. Hij wordt ondersteund door assistent Rogier Honig. 

Makkelie floot dit seizoen achttien Eredivisiewedstrijden, waarvan drie van Feyenoord. De arbiter had de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (2-0) en de uitwedstrijden tegen Ajax (1-0) en FC Twente (2-2) onder zijn hoede. In laatstgenoemde wedstrijd kende hij beide ploegen een penalty toe, tegen Groningen gaf hij Feyenoord een strafschop en werd Damil Dankerlui met rood van het veld gestuurd. De Klassieker deed Makkelie zonder kaarten af. In totaal gaf hij in 18 Eredivisiewedstrijden 52 gele kaarten, vier rode en liefst dertien penalty's.

Feyenoord trapt zondag opnieuw om 12:15 uur af. Dat doet het in Utrecht, waar de nummer zeven van de Eredivisie wacht. In de achtervolging op PSV, AZ en Vitesse kunnen de Rotterdammers zich geen puntverlies veroorloven.

Gerelateerd nieuws
32 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 19 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 148 mensen actief, waarvan 48 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved