Spelers bedanken Legioen: ''Duidelijk hoe groot Feyenoord is''

maandag 5 april 2021 10:41 40.390 keer bekeken 79 reacties Pro Shots

Justin Bijlow mocht zondagmiddag weer onder de lat verschijnen bij Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Zo mocht de doelman die al van jongs af aan hart heeft voor de club nog een keer spelen tussen de vele spandoeken, die door de bekerfinale weggehaald moeten worden.

Na afloop van de wedstrijd sprak Bijlow tegenover Feyenoord TV zijn waardering uit voor de supporters. "Ik denk dat het duidelijk is hoe groot Feyenoord is. Wij hebben zelf een spandoek gemaakt waarin staat dat er zonder hen geen Feyenoord is. De steun van de supporters is abnormaal. Dat weten we allemaal binnen de selecties. Een aantal jongens van de supporters weet ook hoe zeer we dat waarderen."

Aanvoerder Steven Berghuis bedankte Het Legioen via Instagram. "Onze laatste thuiswedstrijd met de fantastische spandoeken", schreef hij bij een foto van de met spandoeken bedekte Kuip. Daarbij bedankte hij ook supportersgroepen FRFC1908, De Noordzijde, Cabras Feliz en FSV de Feijenoorder, die de actie mogelijk hebben gemaakt. "Echt een fantastische actie en ongelofelijk jammer dat ze weggehaald moeten worden. Dan maar snel weer met publiek", besloot Berghuis.

Gerelateerd nieuws
79 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 318 mensen actief, waarvan 71 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved