''Hebben die jonge spelers zich nou echt ontwikkeld?''

maandag 5 april 2021 09:20 25.795 keer bekeken 154 reacties Pro Shots

Go Ahead Eagles-verdediger Sam Beukema kon op interesse rekenen van Feyenoord, maar koos ervoor om de overstap te maken naar AZ. Theo Janssen begrijpt waarom die club op dit moment een interessantere keuze is voor jonge spelers dan Feyenoord.

"Als je kijkt naar de laatste jaren van beide clubs is het niet heel raar", begint Janssen in Studio Voetbal. "Als je ziet hoe AZ voetbalt en hoe moeilijk Feyenoord het al jaren heeft. Dan is het best logisch dat een speler nu sneller kiest voor AZ." Pierre van Hooijdonk reageert dat hij de stap wel verrassend vindt. "Waarschijnlijk zegt het veel over de status van AZ."

"Als je bij Feyenoord kijkt", vervolgt Janssen. "Wat zijn nou echt jonge spelers die zich dit seizoen heel erg hebben ontwikkeld? Spelers als Kökcü, hebben die zich echt ontwikkeld? Zijn die echt beter geworden? Daar heb je toch vraagtekens bij. Bij AZ zie je jongens echt groeien. Ik denk dat het voor een jonge speler heel interessant is om naar AZ te gaan."

Gerelateerd nieuws
154 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 412 mensen actief, waarvan 102 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved