''Laat die doeken met vaak emotionele berichten toch lekker hangen''

''Laat die doeken met vaak emotionele berichten toch lekker hangen''

Zoals het er nu naar uitziet gaan alle spandoeken uit De Kuip verwijderd worden voor de bekerfinale. Aangezien er sowieso geen supporters aanwezig zullen zijn is dat op z'n best een vreemde beslissing. Ook Willem van Hanegem snapt er niks van. "Laat die doeken met vaak emotionele berichten toch lekker hangen."

Het plaatsen van de spandoeken is een enorm karwei geweest en zou ongedaan gemaakt moeten worden voor één wedstrijd zonder publiek. Van Hanegem vindt dus dat de spandoeken moeten blijven. "Wat maakt dat nou uit? Die mensen hebben er zoveel energie in gestoken om ze op te hangen. Er hangt geen spandoek tussen dat is gericht tegen andere clubs. Maar ze moeten allemaal weg", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Ook Dick Advocaat is van mening dat de doeken moeten blijven: "Verschrikkelijk. Dit is natuurlijk een unicum, wat je hebt gezien op de tribune. En ik vind het in- en intriest dat het zes weken voor het einde weg moet voor een bekerfinale. Ze hadden het ook nog kunnen bedekken, want de KNVB heeft toch geld? Ze hadden er toch wat zeilen overheen kunnen doen, of niet? Er zijn toch geen mensen? Het blijft leeg. Doe er dan een paar zeildoeken overheen."

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties