''Laat die doeken met vaak emotionele berichten toch lekker hangen''

maandag 5 april 2021 03:28 43.325 keer bekeken 179 reacties Pro Shots

Zoals het er nu naar uitziet gaan alle spandoeken uit De Kuip verwijderd worden voor de bekerfinale. Aangezien er sowieso geen supporters aanwezig zullen zijn is dat op z'n best een vreemde beslissing. Ook Willem van Hanegem snapt er niks van. "Laat die doeken met vaak emotionele berichten toch lekker hangen."

Het plaatsen van de spandoeken is een enorm karwei geweest en zou ongedaan gemaakt moeten worden voor één wedstrijd zonder publiek. Van Hanegem vindt dus dat de spandoeken moeten blijven. "Wat maakt dat nou uit? Die mensen hebben er zoveel energie in gestoken om ze op te hangen. Er hangt geen spandoek tussen dat is gericht tegen andere clubs. Maar ze moeten allemaal weg", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.   

Ook Dick Advocaat is van mening dat de doeken moeten blijven: "Verschrikkelijk. Dit is natuurlijk een unicum, wat je hebt gezien op de tribune. En ik vind het in- en intriest dat het zes weken voor het einde weg moet voor een bekerfinale. Ze hadden het ook nog kunnen bedekken, want de KNVB heeft toch geld? Ze hadden er toch wat zeilen overheen kunnen doen, of niet? Er zijn toch geen mensen? Het blijft leeg. Doe er dan een paar zeildoeken overheen."

Gerelateerd nieuws
179 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 151 mensen actief, waarvan 49 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved