El Bouchataoui: ''Wanneer je het veld op wandelt, vergeet je alles''

zondag 4 april 2021 15:43 55.335 keer bekeken 354 reacties Pro Shots

Achraf El Bouchataoui is trots dat hij zijn debuut voor Feyenoord heeft kunnen maken. De 21-jarige middenvelder kwam twaalf minuten voor tijd in de ploeg tegen Fortuna Sittard. "Ik zit hier al zo lang en heb er zo hard voor gewerkt", vertelt hij na afloop. "Uiteindelijk is de dag gekomen en ben ik er alleen maar superblij mee."

Op de vraag wat hij er specifiek voor gedaan heeft: "Wat elke voetballer doet. Elke dag blijven ontwikkelen, jezelf elke dag proberen te laten zien op de trainingen en in de oefenwedstrijd van afgelopen week. Ik denk dat ik mezelf steeds beter heb kunnen laten zien en dat beloont zich vandaag in een mooi debuut."

Van de trainer kreeg El Bouchataoui te horen dat hij 'gewoon z'n eigen spel moest gaan spelen en vooral moest gaan genieten'. Dat lukte dan ook goed. "Op het moment dat je het veld op wandelt, vergeet je alles. Wat je als kleine jongen wilde, gewoon lekker voetballen, dat ging alleen door m'n hoofd. Gewoon lekker voetballen, je ding doen en trots zijn dat ik in dit shirt mag spelen."

Eén ding ontbrak bij het debuut van de Feyenoorder: zijn vader op de tribune. "Sinds m'n vijfde was hij bij elke training en wedstrijd, het maakte niet uit hoe laat of waar we speelden. Hij stond altijd achter me. Nog steeds steunt hij me elke dag. 'Blijf je best doen, jouw kans komt nog.' Hij heeft altijd voor me klaar gestaan. Het is jammer dat hij er vandaag niet bij kon zijn en de rest van de familie en vrienden ook niet. Maar ik weet dat hij heeft gekeken en dat hij supertrots op z'n zoon kan zijn."

Gerelateerd nieuws
354 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 75 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 586 mensen actief, waarvan 126 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved