Linssen: ''Als je zo'n bal krijgt, hoef je niet heel veel te doen''

zondag 4 april 2021 14:32 23.620 keer bekeken 80 reacties Pro Shots

Bryan Linssen brak vandaag de ban bij de 2-0 zege van Feyenoord op Fortuna Sittard. Dat deed hij met één van zijn specialiteiten: een kopdoelpunt. Na afloop loofde hij zelf vooral de perfecte assist van aanvoerder Steven Berghuis.

"Het was een heel lekkere bal", begon hij tegenover ESPN. "Vanaf links kan ik dan naar binnen komen en achter de verdediger duiken, dan is hij je kwijt. Als je dan zo'n bal krijgt, hoef je in principe niet heel veel te doen." Linssen hoopt in het vervolg meer soortgelijke doelpunten te maken. "Dat kan vaker en moeten we ook vaker gaan doen. Vooral met de traptechniek van Steven. Als ik vanaf links kom, moeten we daar vaker naar zoeken."

Tegen Fortuna Sittard begon Linssen voor het eerst in lange tijd weer vanaf de linkerflank, in plaats van in de spits. "Als ik een beetje in de bal kan komen is dat ook wel weer lekker. Als spits was dat moeilijker", erkende hij. "Het is aan de trainer. Ik probeer gewoon m'n ding te doen op iedere positie waar hij me neerzet. Dat is een cliché, maar ik wil gewoon alles geven voor het team. Ik denk niet dat iemand me daarop iets kan verwijten."

Gerelateerd nieuws
80 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 586 mensen actief, waarvan 129 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved