'Leefbaar wil debat na afhaken investeerder Feyenoord City'

'Leefbaar wil debat na afhaken investeerder Feyenoord City'

Leefbaar Rotterdam heeft geluiden opgevangen dat een grote investeerder in het nieuwe stadion is afgehaakt. Fractievoorzitter Robert Simons wil volgens Dagblad010 daarom donderdag tijdens de gemeenteraadsvergadering de situatie gaan bespreken. Simons maakt zich zorgen over de nieuwe ontwikkelingen.

''Als dat waar is betekent dit: einde verhaal nieuwe stadion. Daar wil ik met wethouder Van Gils een debat over'', vertelt Simons. ''En dat kan de griffie niet tegenhouden, want dan lijkt het net alsof het zich als een loopjongen van het college laat gebruiken. Alleen de raad kan dit debat weigeren.''

Volgens het medium gaat het om de Amerikaanse partij Sequoia Capita, die volgens bronnen klaar staat om zeventig miljoen euro in Feyenoord City te investeren. Ook wil Leefbaar Rotterdam de ontwikkelingen rondom vastgoedmagnaat Aat van Herk bespreken. De Rotterdammer wilde fors investeren tegen enkele voorwaarden. Simons heeft hier de nodige vragen over.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties