Berghuis: ''Als klein kind gedroomd van scoren in Oranje''

Berghuis: ''Als klein kind gedroomd van scoren in Oranje''

Steven Berghuis kan terugkijken op een geslaagd verblijf bij het Nederlands elftal. Feyenoords aanvoerder kon weer drie interlands bijschrijven en zag met zijn eerste goal(s) in Oranje een droom uitkomen. Bij zijn terugkeer op 1908 mocht hij vrijdag ook nog eens de trofee voor de ‘Goal of the Month’ in maart in ontvangst nemen. Meer dan genoeg aanleiding dus voor een interview met Feyenoord Media.

Hoewel Berghuis tot afgelopen week nog niet scoorde voor het Nederlands elftal, zag hij dat niet als iets waar hij tegenaan hikte. ‘Ik zag mijn eerste doelpunt tegen Letland vooral als een droom die uitkwam. Als voetballer wil je je dromen najagen en scoren in Oranje was daar zeker een van. Verder mocht ik drie keer starten, dat getuigt van veel vertrouwen. Dat voelde erg goed.’

Nu de interlandbreak voorbij is kan het vizier weer op Feyenoord, dat een aantal belangrijke maanden tegemoet gaat. ‘Voor ons telt nu alleen de eerstvolgende en dat is Fortuna Sittard. Het belangrijkste is om zondag een overwinning te behalen en hopelijk daarna te stijgen op de ranglijst. Dat wordt moeilijk en uitdagend, maar we gaan onze schouders eronder zetten,’ besloot de aanvoerder.

Lees meer over
Steven Berghuis Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties