Telegraaf: Naast Sinisterra nog één speler besmet

Telegraaf: Naast Sinisterra nog één speler besmet

Luis Sinisterra en een andere speler zijn afgelopen week positief getest op het coronavirus en daardoor zondag tegen Fortuna Sittard niet inzetbaar, zo meldt De Telegraaf. De test van vrijdagochtend heeft Dick Advocaat nog meer hoofdpijn bezorgd in aanloop naar de thuiswedstrijd.

Eerder bleek al dat één selectiespeler corona had opgelopen. Vrijdagavond kwam daar al een tweede geval bij. De krant meldt niet om welke Feyenoorder het gaat. Drie spelers die met Sinisterra in aanraking waren geweest zaten uit voorzorg al thuis in quarantaine. Advocaat moet hierdoor vijf spelers missen.

''Dit komt als een donderslag bij heldere hemel en het hakt er aardig in'', vertelde Advocaat eerder vandaag. ''Sinds oktober hebben we geen coronagevallen meer gehad. We hebben bij deze club de beste medische mensen lopen. Onze dokter Casper van Eijck is nauw betrokken bij alles wat er gebeurt en is in het Erasmus MC een belangrijke pion. Daarbij hebben we ook een viroloog van het Erasmus die onze spelers voorlicht en voortdurend test.''

Lees meer over
Luis Sinisterra Fortuna Sittard Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties