Van Hanegem en De Haan steunen Advocaat: ''Fantastisch gedaan''

Van Hanegem en De Haan steunen Advocaat: ''Fantastisch gedaan''

Dick Advocaat heeft in het begin veel punten gepakt met Feyenoord. De trainer kreeg dan ook diverse complimenten voor zijn aanpak. Nu de resultaten de laatste maanden tegenvallen ontstaat er steeds meer kritiek op Advocaat en zijn er zelfs geluiden dat er vroegtijdig afscheid genomen moet worden. Oer-Feyenoorder Willem van Hanegem snapt hier weinig van.

''Dat is ook weer iets van hypocriet. Zeven, acht wedstrijden geleden was er eigenlijk geen betere'', begint Van Hanegem zijn verhaal in gesprek met ESPN. ''Ongeslagen en iedereen van dit en dat en zus en zo. En dan om wat voor reden dan ook gaat het niet, en dan ineens moet hij weg. Dat bedoel ik, dat is iets heel vreemds."

Foppe de Haan is het eens met Van Hanegem. Volgens de oud-trainer heeft het vooral te maken met de kwaliteit die momenteel op het veld staat. "Eigenlijk heeft hij het fantastisch gedaan. Nou gaat het wat minder, maar dat heeft ook weer met de kwaliteiten van het elftal te maken. Nou dat weet hij beter dan iedereen. Feyenoord wil altijd bij de top horen, maar dan moeten ze ook creëren dat het kan. Maar dat hebben ze niet gecreëerd."

Lees meer over
Dick Advocaat Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties