''Ik weet niet waar deze berichten vandaan komen''

''Ik weet niet waar deze berichten vandaan komen''

Lucas Pratto is onderwerp van gesprek in Argentinië. De spits komt namelijk amper een spelen toe en ook in zijn geboorteland zijn de geruchten opgevangen dat Feyenoord eerder afscheid wil nemen van de 32-jarige spits. De zaakwaarnemer van Pratto heeft inmiddels gereageerd.

"Ik weet niet waar deze berichten vandaan komen. Hij speelde net nog negentig minuten in een oefenduel. Lucas keert in juni terug, als zijn contract met Feyenoord is afgelopen", reageert een duidelijke Goñi in het radioprogramma Fútbol 910. De aanvaller speelde afgelopen week negentig minuten en de verloren oefenwedstrijd tegen Willem II.

Pratto wordt gelinkt aan diverse clubs voor volgend seizoen. ''Dat is erg voorbarig'', aldus Goñi. ''We gaan eerst zitten met River Plate en kijken wat de plannen zijn. En we moeten kijken of er nog iets uit Europa komt.'' Pratto heeft nog de energie om bij een club in Europa te slagen. ''Hij is een vechter, is fysiek en geestelijk heel sterk. Hij heeft nog een paar jaar te gaan. In het voetbal kan alles van het ene op het andere moment veranderen.''

Lees meer over
Willem II Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties