VI: Feyenoord meldt zich voor Beukema

vrijdag 26 maart 2021 11:51 74.685 keer bekeken 424 reacties Pro Shots

Feyenoord wil zich gaan versterken met Sam Beukema. De Rotterdammers hebben zich inmiddels al gemeld bij Go Ahead Eagles om de 22-jarige verdediger deze zomer over te nemen. Beukema maakt dit seizoen grote indruk in de Keuken Kampioen Divisie.

Dit weet Voetbal International te melden. Naast Feyenoord hebben ook AZ en FC Utrecht zich gemeld. FC Twente, twee Engelse clubs en FC Groningen volgen de talentvolle verdediger al maanden. Het contract van Beukema met Go Ahead Eagles loopt in 2023 af. Arne Slot ziet in de verdediger als de ideale vervanger van Eric Botteghin.

Beukema houdt alle opties open voor volgend seizoen. "Als aanvoerder met Go Ahead in de Eredivisie zou natuurlijk óók fantastisch zijn, maar bang ben ik nergens voor. Nee, ook niet als Feyenoord voor mij komt. Zo'n stap die Perr Schuurs maakt van Fortuna naar Ajax, waarom zou ik zoiets niet kunnen? Ik denk ook dat als ik heb geproefd van een hoger niveau, ik het karakter heb ten koste van alles te slagen."

Gerelateerd nieuws
424 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 146 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 703 mensen actief, waarvan 261 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved