VI: Feyenoord meldt zich voor Beukema

VI: Feyenoord meldt zich voor Beukema

Feyenoord wil zich gaan versterken met Sam Beukema. De Rotterdammers hebben zich inmiddels al gemeld bij Go Ahead Eagles om de 22-jarige verdediger deze zomer over te nemen. Beukema maakt dit seizoen grote indruk in de Keuken Kampioen Divisie.

Dit weet Voetbal International te melden. Naast Feyenoord hebben ook AZ en FC Utrecht zich gemeld. FC Twente, twee Engelse clubs en FC Groningen volgen de talentvolle verdediger al maanden. Het contract van Beukema met Go Ahead Eagles loopt in 2023 af. Arne Slot ziet in de verdediger als de ideale vervanger van Eric Botteghin.

Beukema houdt alle opties open voor volgend seizoen. "Als aanvoerder met Go Ahead in de Eredivisie zou natuurlijk óók fantastisch zijn, maar bang ben ik nergens voor. Nee, ook niet als Feyenoord voor mij komt. Zo'n stap die Perr Schuurs maakt van Fortuna naar Ajax, waarom zou ik zoiets niet kunnen? Ik denk ook dat als ik heb geproefd van een hoger niveau, ik het karakter heb ten koste van alles te slagen."

Lees meer over
Eric Botteghin FC Utrecht ajax FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties