Oud-Feyenoorder Bruins stopt met voetballen

Oud-Feyenoorder Bruins stopt met voetballen

Luigi Bruins staat op dit moment onder contract bij Excelsior en heeft aangegeven bezig te zijn aan zijn laatste maanden als profvoetballer. De oud-Feyenoorder gaat zich volledig richten op een rol als jeugdtrainer en wil een maatschappelijke carrière gaan opbouwen.

"Ik heb de beslissing laatst genomen, maar dit gevoel speelde al een maand, anderhalve maand", vertelt Bruins in gesprek met RTV Rijnmond. De middenvelder is inmiddels 34-jaar. "Ik beleef nog steeds veel plezier aan het voetballen, maar ik dacht de laatste tijd ook steeds vaker aan de dingen die ik nog meer wil gaan doen. De trainerscursus UEFA A Jeugd is daarin heel belangrijk. Ik ben toegelaten om die cursus te gaan volgen en wil me daarom op de toekomst gaan richten."

Bruins kwam vier jaar uit voor Feyenoord, waarvoor hij in totaal negentig competitiewedstrijden speelde. "Mijn hoogtepunt hier was het kampioenschap in 2006 en met Feyenoord in 2008 de KNVB Beker winnen was natuurlijk ook heel mooi. Bij Nice het avontuur, dat was een mooie periode. Nu komt daar een eind aan en gaan er weer nieuwe deuren open.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties