Spandoeken moeten worden verwijderd voor bekerfinale

Spandoeken moeten worden verwijderd voor bekerfinale

De spandoeken moeten vanwege de naderende bekerfinale tussen Vitesse en Ajax op 18 april uit De Kuip worden verwijderd. "We hebben met de KNVB gesproken en alle doeken moeten weg'', zo vertelt een woordvoerder van FSV De Feijenoorder in gesprek met RTV Rijnmond.

Tijdens de wedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard in De Kuip zullen de doeken voor het laatst te zien zijn. Na afloop worden de doeken verwijderd. De wedstrijden Vitesse-thuis, RKC-thuis en de Klassieker worden dan in een leeg stadion afgewerkt.

De doeken weer terugleggen is geen optie, zo vertelt Jeroen van FRFC1908. "Nee, we zijn nu een halfjaar bezig en het was heel veel werk. Door weer, wind, sneeuw en ijs. Sommige mensen zijn zelfs geblesseerd geraakt tijdens het plaatsen van de doeken. Het is niet realistisch om ze in twee weken tijd weer terug te leggen."

Is het mogelijk om een doek op te halen? "Er worden heel veel opties besproken. We weten nog niet wat we met de doeken gaan doen. Er werd ook geopperd om alles aan elkaar te naaien. We gaan ze niet weggooien. Iedereen die z'n doek terug wil hebben, krijgt die mogelijkheid. We gaan met een oproep komen, maar we weten nog niet wanneer. Aan de doeken die overblijven willen we een mooi tweede leven geven."

Lees meer over
De Kuip Vitesse ajax Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties