''Het is bij Feyenoord veel te lang brandjes blussen geweest''

''Het is bij Feyenoord veel te lang brandjes blussen geweest''

Niet alleen het huidige seizoen verloopt niet bepaald voorspoedig voor Feyenoord, ook is het nog maar de vraag hoe de toekomst eruit zal zien. Analist Arnold Bruggink ziet dat er veel moet gebeuren. Hij betoogt dat Feyenoord duidelijk naar de achterban moet communiceren en de verwachtingen moet temperen.

"Feyenoord moet weer veel duidelijker communiceren wat ze willen", begint Bruggink in ESPN-programma Dit Was Het Weekend. "Het is bij Feyenoord veel te lang brandjes blussen geweest. Overleven en aanhaken, maar als ze door willen als club moet het echt anders. Daar heeft de jeugdopleiding mee te maken, daar heeft een technisch directeur mee te maken. Ik durf te zeggen: als je dat gaat uitleggen aan de supporters, dan zullen ze de club echt steunen. Feyenoord moet echt een reset krijgen, anders gaat het niet goedkomen."

Kenneth Perez is cynischer over het Legioen. Hij verwacht dat de supporters enorm hoge verwachtingen hebben door het aantrekken van Arne Slot. "Feyenoord is een grote club, maar ze zijn in principe geen kampioenskandidaat. Als je dat kan uitleggen en de supporters enigszins begrijpen: we hebben zoveel minder budget en niks dat uit de jeugdopleiding komt... Weet je wat er elk jaar verwacht wordt van Feyenoord? Kampioenskandidaat, of zo lang mogelijk meedoen om de titel. Stop daar maar mee."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties