Ochtendjournaal: Wanhoop bij Advocaat

maandag 22 maart 2021 09:00 39.110 keer bekeken 88 reacties Pro Shots

De Nederlandse pers schrijft graag over Feyenoord. De maandag na het 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen zet FR12.nl in de rubriek Ochtendjournaal op een rijtje wat er in de landelijke ochtendkranten over de club geschreven wordt.

'Wanhoop bij Advocaat', kopt De Telegraaf maandagochtend. Daarmee doelende op het interview dat de trainer na de wedstrijd gaf, waarin hij aangaf niet te weten wat zijn spelers dwars zit. "Zelden in zijn lange loopbaan is de coach zo onthutst geweest door een totaal gebrek aan eenheid in zijn ploeg." In het stadion zag de krant hoe Advocaat tot laat in de avond met de pers bleef doorpraten over zijn frustraties dat het niet goed ging tussen hem en het team. 

In het bijzonder werd daarbij de naam van Steven Berghuis genoemd, zoals ook bij het Algemeen Dagblad al het geval was. De aanvoerder leek bijzonder geïrriteerd al neemt De Telegraaf het voor hem op. "Ja, de topscorer van Feyenoord heeft wat nukken, maar geldt dat niet voor heel veel spelers met extra klasse? Die zijn geneigd zich te ergeren aan teamgenoten die ver achterblijven bij het niveau dat ze zelf moeiteloos halen. Berghuis is een man met scoringsdrift, assists en belangrijke acties in een ploeg zonder een fatsoenlijk functionerende spits. Alles moet van hem afkomen."

Na het resultaat tegen Emmen werd - niet voor het eerst dit seizoen - gespeculeerd over een mogelijk vroegtijdig vertrek van Dick Advocaat. "Bij een andere club zou Advocaat het al voor gezien hebben gehouden, maar Feyenoord schiet er weinig mee op als hij nu nog opstapt. Er is geen alternatief voor handen, omdat Arne Slot echt pas in de zomer begint. Bovendien zou nu vertrekken een onwaardig afscheid zijn voor Advocaat zelf."

Gerelateerd nieuws
88 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 758 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved