Van Hanegem: ''Arnesen doet in elk geval iets om dat te doorbreken''

maandag 22 maart 2021 00:44 62.590 keer bekeken 90 reacties Pro Shots

Feyenoord kreeg van alle kanten flink wat kritiek op het filmpje waarin algemeen directeur Mark Koevermans de achterban vroeg om geen gebruik te maken van hun recht op restitutie. Vooral het feit dat Koevermans zelf in het filmpje te zien was werd vaak als 'raar' afgedaan omdat het gebruik van clubiconen waarschijnlijk meer impact zou hebben gehad. Willem van Hanegem is het daar niet mee eens. "Ik begrijp heel goed dat de algemeen directeur dit zelf doet."

"Of mensen het zo breed hebben dat ze kunnen zeggen ‘hou het maar Feyenoord’, dat weet ik natuurlijk niet. En niemand hoeft het van mij met het beleid eens te zijn, maar Koevermans heeft in elk geval zijn uitleg gegeven", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad. De huur van Lucas Pratto staat los van de oproep van Koevermans. "Ze verhuurden spelers en met dat geld kon Pratto komen. Hij blijkt helaas niet zo goed te zijn, maar het is geklets om te zeggen: daarom wil ik mijn geld terug."

Ook gaat Van Hanegem nog in op de jeugdopleiding van de Rotterdammers. "Presteren, dat doet de jeugdopleiding van Feyenoord te weinig. Dat daar af en toe wel een talentje doorbreekt, dat snap ik ook nog wel. Een club als Feyenoord krijgt, zelfs als ze niet scouten, altijd talentvolle voetballers binnen. Alle jongens uit Rotterdam en omstreken willen daar gewoon spelen."

"Ik zeg niet dat de trainers die er al jaren zitten helemaal geen kwaliteiten hebben. Maar ze zitten er nu al zo lang, die mensen groeien naar elkaar toe en dan moet je als nieuwkomer precies hetzelfde roepen als die mensen, anders hoor je er niet bij", zo vervolgt Van Hanegem. "Frank Arnesen doet in elk geval iets om dat te doorbreken. We kennen Feyenoord, er komen nu mensen die Arnesen in media zullen gaan aanvallen. Maar als hij dit daarom niet had gedurfd, hadden ze de tent op Varkenoord net zo goed kunnen sluiten."

Gerelateerd nieuws
90 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 32 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 708 mensen actief, waarvan 250 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved